ProductcategorieŽn


AlarmsystemenBack to schoolBatterijen en ladersBureau accessoiresCleaningDiffuser kapjesDocument Display SystemenErgonomieFiltersFlitsinstallatiesFotolijstenHechten en perforerenHobbysnijmachinesInbindenLaminerenOpstapkrukjesPapiervernietigersPostbewerkingPotloodslijpersPresentatiemiddelenProfessionele snijmachines RekenmachinesScharenSnijmaterialenTassen en conferentiemappenValsgeld detectors

Merken

  desq logoEigen merk van DESQ International. Met DESQ worden innovatieve concepten ontwikkeld om vervolgens complete producten te leveren die geschikt zijn voor zowel hobby als professionele doeleinden in de huishoudelijke en/of bedrijfsmatige omgeving. Topper : DESQ 70245 foto-lamineermachine.

dahle logoDe oorsprong van het merk DAHLE gaat terug naar 1930, in Duitsland. Er werd een begin gemaakt met de productie van potloodslijpers. Inmiddels is dit merk uitgegroeid tot ’s werelds grootste potloodslijper fabrikant en marktleider in Europa op het gebied van papiervernietigers en snijmachines. Topper : hobbyrolsnijmachine 507

 Al meer dan 100 jaar een begrip in de kantoorvakhandel en kenmerkend voor een ruim assortiment aan presentatie materiaal, afvalbakken en buroaccessoires. Als volwaardig A-merk een mooie toevoeging sinds 2013.

DESQ International is per 1 maart 2006 exclusief importeur geworden voor België van calculators van CITIZEN. Een merk dat staat in de top drie in de internationale markt van bureau- en zakrekenmachines. DESQ International is ook importeur geworden voor de Nederlandse markt.